banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SP’de Bir İlçe Başkanı  Daha Aday Adayı Oldu

 

Saadet Partisi’nin önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde partisinden Kocaeli milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Tahtalı geçtiğimiz günlerde il binasına yaptığı ziyarette teşkilat yöneticileri ile istişare yaptıktan sonra adaylık kararını bildirdi.

 

“14 MAYIS ÇOK ÖNEMLİ”

Parti binasında bir araya geldiği İl SKM Başkanı Halil Kayın’a başvuru dosyasını veren ve aday adaylığını resmileştiren ilçe başkanı Tahtalı, “14 Mayıs seçimleri Türkiye için çok önemli. Ya yaşanan bu sorunlu dönemden çıkış için bir yol bulacağız ya da yaşanan sıkıntılar fazlası ile yeniden milletimizi etkileyecek. Bu yeniden kurtuluş yolculuğunda bir nefer olmak için milletvekili aday adaylığını açıklıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826