YAHYA KAPTAN İÇİN TOPLANDILAR

Yahya Kaptan Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Metin Akyol, başkan yardımcısı Celal Kartal, sayman Aydemir Karadağ, üyeler Ahmet Yavuz ve Akın Ulamış’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bölgede yapılan çalışmalar değerlendirildi. Toplu Yapı Yönetimi hizmetlerinden ötürü Başkan Doğan’a teşekkür etti.

 

YAHYA KAPTAN’A YILLARDIR YAPILMAYANI YAPTIK

 

“Alt yapı ve üst yapı anlamında büyük sorunlar yaşayan bu bölgede yıllardır işlem yapılmamıştı” diyen Başkan Doğan “Yerel yönetimlerin sorumlulukları arasında bulunan işlemler ne yazık ki bizim dönemimize kadar yapılmamıştı. Biz bu kötü gidişata son verdik. Eksiklileri tamamlamaya başladık. Parklarda, çevre düzenlemesinde, aydınlatmalarda ve sosyal etkinliklerle bambaşka bir bölge oluşmaya başladı. Yıllardır bitirilemeyen spor salonlarını bitirdik. Bisiklet Eğitim Pisti yaptık. Yeşil alan üzerindeki çirkin yapıları ortadan kaldırdık. Mahalle Konağı ve Emekli Evi ile ilgili önemli sosyal çalışmalar yürütüyoruz” dedi

 

KAPALI PAZAR MÜJDESİ

 

Yapılan hizmetlerin devam edeceğini ve hizmet etmeye doymadıklarını belirten Başkan Doğan, Yahya Kaptan’da içinde katlı otoparkı olan bir kapalı pazar projesine başlayacakları müjdesini verdi. Doğan bölgede bulunan marketlerin düzenlenmesi ile ilgili çalışmaların devam edeceğini söyledi.

YAHYA KAPTAN HEYKELİ YAPILACAK

Yahya Kaptan Bölgesi’nde bölgeye adını veren Yahya Kaptan’ın heykelinin yapılacağını söyleyen Başkan Doğan “İzmit halkı olarak Yahya Kaptan’a vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Bunu hizmetlerimizle sağlamaya çalışıyoruz. Ancak Yahya Kaptan’ı anlatan bir anıt ile bu kahramanımızı gelecek nesillere aktarmakta çok önemli. Heykel için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

HERKESİN BAŞKANIYIM

Bir dönem kent genelinde olan ve Yahya Kaptan halkı ile yönetim arasında sorunlar yaşandığına dair olan söylemlerin asılsız olduğuna vurgu yapan Başkan Doğan seçimlerden itibaren kendisine oy veren ya da vermeyen herkesin başkanı olduğunu söyledi. İzmit’teki hiçbir bölgeyi birbirinden ayırmadığını ve tüm bölgelere en iyi hizmeti götürmeyi amaçladığını ifade eden Doğan, adaletli davrandığını ve adaletli olmaktan vazgeçmeyeceğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817