YELKEN KAFE HİZMETE AÇILDI


 

Açılış nedeniyle program düzenlendi

Derince Belediyesi tarafından inşa edilen Yelken Kafe'nin kafe ve restaurant bölümü 14 Şubat tarihi itibariyle hizmete açıldı. Konumu, manzarası ve çevre düzenlemesi ile göz kamaştıran Yelken Kafe’nin ilk günü dolayısıyla bir açılış programı düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde düzenlenen programda Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri bir araya geldi. Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerindeki alana inşa edilen ve konumu itibariyle Harikalar Sahili ile bütünlük oluşturan Yelken Kafe’nin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Bulut “Bir prestij projesi olarak inşa ettiğimiz Yelken Kafe ve diğer eserlerimiz ile Derince’miz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor” dedi.

Bulut ve Yılmaz’dan Mesajlar

Yelken Kafe’deki programda konuşma yapan Başkan Bulut “Derince’yi sadece kaymakam ve belediye başkanı olarak bizler yönetmiyoruz. Bizim için sizlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşlarımızın görüşleri çok önemli. Ortak amacımız Derince’yi ileriye götürecek çalışmalara imza atmak. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu da Derince halkına, Kocaeli halkına en güzel şekilde hizmet sunacak. Şimdiden düğün rezervasyonlarına olan ilgi özellikle yaz döneminde Yelken’in ilimizin en gözde merkezi olacağını ortaya koyuyor” dedi.  Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da, Yelken Kafe’nin Derince için çok önemli bir kazanım olduğunu ifade ederek, “Daha önce inşaat aşamasında da birkaç kez geldiğimiz Yelken Kafe, gerçekten çok önemli bir eser. Bu projeyi Derince’mize kazandırdığı için belediye başkanımızı kutluyorum. Yelken Kafe’nin işletmesini belediyenin yapacak olması da ayrıca memnuniyet verici” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817