Yıldız: “Serdar Mahallesi Evim Gibidir”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıldız son olarak, İzmit İlçe Seçim Koordinasyon (SKM) Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Serdar Mahallesi halkıyla buluştu. İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Milletvekili Aday Adayı Arif Kartal, İlçe SKM Başkanlığı, Kadın Politikaları Başkanlığı ve ilçe yöneticileri de programda hazır bulundu.

ALTYAPI SORUNU

Serdar Mahallesi’nde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Yıldız, “Ben Serdar Mahallesi’ne bugün gelmiyorum. Yıllardır bu mahallede eşimle dostumla bir araya geliyorum. Bu yüzden Serdar halkı beni sever, ben de onları. Fakat Serdar Mahallesi’ne her geldiğimde özellikle altyapı noktasında sorunlar görüyorum. Bu halka verilen sözler tutulmalı. İzmit’in en köklü mahallelerinden olan Serdar, o güzel halkı ile birlikte İzmit’in en güzel mahallesi olmalı” dedi.

DESTEK İSTEDİ

Türkiye’nin tarihi bir seçime gittiğini ifade eden Yıldız, “Bizler halkımıza demokrasiyi, refahı, kalkınmayı vaat ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in verdiği mesajların başta Serdar Mahallesi olmak üzere kentimizin her noktasında karşılık bulmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımız İYİ Parti’ye, bizlere destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817