19 MAYIS'DA TÜBİTAK PROJELERİ

Katılım Yoğun Oldu

TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na bu kez Derince’de eğitim veren 19 Mayıs Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı. Okul bahçesinde düzenlenen törene Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Fatih Mahallesi Muhtarı Şenay Mengüloğul, 19 Mayıs Anadolu Lisesi Müdürü Osman Yalnız, milli eğitim şube müdürleri, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Projeleri İncelediler

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak 19 Mayıs Anadolu Lisesi Müdürü Osman Yalnız bir konuşma yaptı. Yalnız’ın açılış konuşmasının ardından Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da öğrencilere hitaben yaptıkları konuşmalarda bilimsel çalışmaların önemine vurgu yaptı. Kurdele kesimi ile birlikte açılışı yapılan etkinlikte son olarak protokol ve vatandaşlar, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda sergilenen projeleri inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.