A’ DAN Z’ YE DOSTLUK KAHVALTISI
 Körfez ilçe de yeni açılan A’ DA Z’YE Kahve dünyasında Körfez protokolü, İş adamları ve halk birlikte kahvaltı yaptı.


Körfez ilçe de yeni açılan A’ DA Z’YE Kahve dünyasında Körfez protokolü, İş adamları, STK başkanları ve vatandaşlar birlikte kahvaltı yaptı. İşletmeciliğini Körfez pazarcılar odası başkanı Zafer Şahin ve Hocaoğlu mefruşat sahibi Ahmet Dursun’un birlikte yaptığı A’ DA Z’YE Kahve dünyasında şelale başında kahvaltı keyfi yapılarak bundan sonraki süreçte hizmet vermeye başladı.

 

A’ DA Z’YE KAHVALTI

Körfez ilçenin en büyük ve dizaynı mükemmel olan A’ DA Z’YE Kahve dünyasında yapılan kahvaltıya körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve saygıdeğer eşi Şengül Can, Körfez belediye Baskanıİsmail Baran Körfez ilçe Emniyet MüdürüCenk Özmen,Körfez belediye başkan yardımcısı Faruk Denli Körfez ilçe milli eğitim müdürü İbrahim okutan, Körfez esnaflar odası başkanı Yahya Öztürk, Körfez ilçe tarım müdürü Semra koşumcu ve eşi Av. Vecdi kosumcu, Körfez nüfus müdürü Muazzez Arslan, Sosyal yardımlaşma müdürü Cemil Arslan, Körfez belediye spor danışmanı Metin Özkan Körfez Ağrılılar dernek başkanı ve derince nüfus müdürü Suat Demir, Körfez Belediyesi zabıta müdürü Mehmet Gökkaya ya körfez belediyesi fen işleri müdürü Mehmet Altun Aka, iş adamları, STK başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.