AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’ndan Gazetemize Ziyaret

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette gazeteciliğin önemi vurgulanırken basın mensuplarının bu anlamlı günü kutlandı. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya gelen İlçe Başkanı Nurettin Okudan, gazeteciliğin toplumun doğru bilgiye ulaşmasındaki kilit rolüne dikkat çekerek, tarafsız ve ilkeli haberciliğin her zaman değerli olduğunu ifade etti.

“GAZETECİLERİN SORUMLULUĞU BÜYÜK”

Meydan Gazetesi’nin kente uzun yıllardır katkı sunduğunu belirten Okudan, gazetecilerin sadece haber aktaran değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk taşıyan bireyler olduğunu vurguladı. Basının özgür, tarafsız ve ilkeli duruşunun demokrasiler için hayati önemde olduğuna dikkat çeken Okudan, tüm basın emekçilerinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

YARAR TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ise, siyasete tarafsız bir gözle yaklaşmanın ve kamuoyuna doğru bilgiyi aktarmanın gazetecilik mesleğinin temel sorumluluklarından biri olduğunu ifade etti. Yarar, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Başkan Okudan ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.