AK PARTİ KÖRFEZ’DE GÜNDEM KURULTAY!

Mayıs ayında gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinden başarılı bir netice ile ayrılan AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, 7 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan büyük kurultay öncesinde katılımın yoğun olması için çalışmalarını sıklaştırdı.

YÖNETİMLER HAZIR BULUNDU

Bu kapsamda kurultay için başkente gidecek olan Körfez teşkilatı, bu konuyu düzenlenen yönetim kurulu toplantısı ile değerlendirdi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve ilçe başkanı Nurettin Okutan’ın başkanlık ettiği ilçe yönetim kurulu toplantısına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçe kadın kolları başkanı Aysun Demir ve bazı kadın kolları yöneticileri, gençlik kolları temsilcileri ile mahalle başkanları katıldı.

KURULTAY KONUŞULDU

Düzenlenen buluşmada konuşan ilçe başkanı Okutan, “Belediye başkanımız Şener Söğüt, teşkilat mensuplarımız ve mahalle başkanlarımızla haftalık olağan ilçe yönetim kurulumuzu gerçekleştirdik. Oturumumuzda 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü kurultay konusunu ele aldık. Birlikte yürümekten mutluluk duyduğum yol arkadaşlarımızla Körfezimiz için çalışmaya, gönüller kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

“KURULTAY HAYIRLI OLSUN”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise tüm teşkilat mensupları ile bir araya geldiklerini belirterek, “Birlikte yürümekten mutluluk duyduğum yol arkadaşlarımızla ilçemiz için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah AK Parti’mizin büyük kurultayı şimdiden hayırlara vesile olur” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.