Ak Parti Körfezli Kadınlar  1. Yıl Dönümünü Kutladı

İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen kutlama programına AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, mahalle kadın kolları başkanları ile parti yöneticileri katıldı.


 

1. YIL PASTASINI KESTİLER

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve partili kadınlarca düzenlenen ikramların konuklara sunulduğu etkinlikte ayrıca hazırlanan 1. yıl pastası da alkışlar arasında kesildi. Bu arada törende konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, partili kadınların var güçleri ile AK Parti davasının ilçelerinde en iyi noktaya gelmesi için mücadele verdiğini dile getirdi.

“BİRLİKTE AİLE OLDUK”

Demir konuşmasında; “Bu kutlu davada birlikte yürüdüğüm ilçe yönetimime, mahalle başkanlarıma ve yönetimlerine 1 yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bizler bir olduk, birlik olduk, kardeş olduk. El ele, omuz omuza, gönül gönüle AK davamızda aile olduk.

“1. YILIMIZ KUTLU OLSUN”

En büyük hedeflere yine kadın kolları yönetimimizle birlikte ulaşıyoruz. Çünkü biz her zaman en iyisini yapmaya çalışan güçlü bir ekibiz. Birlikte el ele çalıştığımız ve başarıdan başarıya koştuğumuz daha nice yıl dönümlerimize Yönetimimizin 1. yıl dönümü kutlu olsun” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.