AK Partili Kaya, Hemşehrileri İle Buluştu

Kars Ortagedik Köyü Derneği yönetiminin konuğu olan aday adayı Kaya, vatandaşlarla buluşmasında gösterilen yakın ilgi karşısında mutlu olduğunu dile getirdi.

ERİŞTE AŞI İKRAM EDİLDİ

Buluşma sırasında ikram edilen yöresel yemeklerden erişte aşı ikramlarının tadına bakan ada adayı Sinan Barış Kaya, “Kars Ortagedik Köyü Derneği Başkanımız Kader Polat ve yönetim kurulu başta olmak üzere bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah sofralarını bereketli kılsın, muhabbetleri daim olsun” dedi.

POSOFLULARA GİTTİ

Ziyaret programı kapsamında Karslı turuna devam eden aday adayı Sinan Barış Kaya, Kocaeli Posoflular Derneği yönetiminin konuğu oldu. Burada da hemşehrileri ile içilen çaylar eşliğinde sohbet eden ve dernek başkanı Muhammer Eren ile yönetimine teşekkür eden Kaya, ayrıca Esentepe Mahallesi’nde bulunan Kılçadır’da bulunan vatandaşları selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.