banner2779
banner2752
banner2750

Aquapark Tamam, Sıra Çevre Düzenlemesinde

Kent genelinde hayata geçirdiği çevre dostu hizmetlerle kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Değirmendere-Halıdere arasında çalışmalarına devam ediyor. Projede çift kaydıraklı aquaparkın montajı bitti, çevre düzenlemesi devam ediyor. Park tamamlandığı bölgeye değer katacak.

ÇİFT KAYDIRAKLI AQUAPARK KURULDU

Gölcük Değirmendere-Halıdere arası sahil alanında Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sürüyor. 37 bin m2 proje alanında bin 450 metretül sahil yürüyüş yolu-bisiklet yolu yapıldı. Proje içerisinde yer alan aquaparkta ise sona gelindi. 2 adet spiral kaydıraklı aquapark ve düşme havuzu imalatı ile sprey action su oyun parkı montajları tamamlandı. Aquaprk alanında hizmet verecek olan 185 m2 alana sahip idari bina, lavabo ve soyunma odalarının bulunduğu yapının kaba inşaatı tamamlandı. Binanın ince işleri sürüyor.

17 BİN M2’LİK ALAN KULLANIMA AÇILDI

37 bin m2 toplam proje alanın yaklaşık 17 bin m2'si halkın kullanımına açıldı. Halıdere’den Değirmendere’ye doğru yaklaşık bin metre yürüyüş yolu-bisiklet yolu ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Alan içerisinde 1 adet çocuk oyun grubu, 1 adet fitness alanı, restorasyonu yapılan futbol sahası, futbol sahası idari binası ve kent donatımları vatandaşlar tarafından kullanılıyor.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ SÜRÜYOR

Proje içerisinde ayrıca 45 araç kapasiteli açık otopark, 384 m² kapalı alana sahip restoran binası, 1 adet mescit binasında çalışmalar sürüyor. 384 m2 kapalı alana sahip olan restoran binası tamamlanma aşamasında. Mescit binası ve basketbol sahası vatandaşların kullanıma hazır hale getirildi. 20 bin m2 alanda elektrik ve sulama tesisatı çalışmaları %90 oranında tamamlandı. Bitkisel peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751