BAŞKAN SÖĞÜT: "ALLAH BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN"

Körfez Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak organize edilen GENÇLER İLE SABAH NAMAZI buluşması bu hafta Yavuz Sultan Selim Camii'nde gerçekleşti. Kadir Ensar Akkaya hafızımızın Kur'an tilaveti ile başlayan program, Gölcük Şube Müdürü Mustafa Kömü hocanın kıldırdığı sabah namazı ve akabinde İsmail Özdemir  hocanın yaptırdığı zikir ile devam etti. Gölcük İlçe Müftüsü Uzman Vaizi İbrahim Uçan  hocanın sohbet ve duası sonrası program tamamlandı.


 

Progama Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Sadet Partisi Körfez İlçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, Ak Parti Körfez İlçenin eski başkanı Ramazan Tuna,  Yavuz Sultan Selimi'in değerli, hocaları Abdurrahman Turan ve Mehmet Dağtekin katıldı.

Başkan Söğüt: "Sabah namazı buluşmamıza katılım sağlayan bütün kardeşlerimize, hocalarımıza, vaaz-ü nasihatleri ile gönüllere hitap eden Sn Muhammed Aydın hocamıza, yine programın hazırlanmasında maddi manevi emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Allah biriliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.