BAŞKAN SÖĞÜT’E YENİYALI’DA YAKIN İLGİ!

Hemen her günü bir mahalleye ayıran ve gittiği bölgelerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan başkan Söğüt, önceki gün Yeniyalı Mahallesi’nde halkı selamladı. Yeniyalı Merkez Camii’nde namazını kıldıktan sonra cami cemaati ve vatandaşlarla sohbet eden Söğüt’e mahalle sakinlerinin önemli bir bölümü kendisi ile bir dönem daha devam edilmesi gerektiğini açık açık dile getirdiler.

“SÖĞÜT DEVAM ETMELİ”

Söğüt’ün her zaman halkın içinde olduğunu dile getiren Yeniyalı sakinleri, “Başkanımızdan memnunuz. İnşallah yeni dönemde de bizimle birlikte olur” dedi. Bu arada kendisine yakın alaka gösteren cami cemaati ile Yeniyalı halkına teşekkür eden belediye başkanı Şener Söğüt ise “Süreç devam ediyor. Halkımızın iyi niyeti elbette bizler için sevindirici bir durumdur.

“ASIL OLAN MAKAMDIR”

Genel merkezimizin kararını bekliyor. Netice nasıl olursa olsun bizler sahada milletimiz için en doğru olacak neyse o doğrultuda mücadelemizi ederiz. Başkanlar ya da isimler gelip geçicidir, aslolan makamlardır. Bu makama geçen beş yıllık dönemde halel getirmeden mücadelemiz oldu. Bundan sonrası nasip” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.