banner2779
banner2752
banner2750

Derince'de El Emeği, Göz Nuru Eserler Sergilendi

Tüm kursiyerlerimizi ve usta öğreticilerimizi tebrik ediyorum” dedi

YIL SONU SERGİSİ’NE KATILIM YOĞUN OLDU

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte kent genelinde kurslar açarak binlerce kişiye eğitim olanağı sağladığı DER-MEK’te 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi’nin tamamlanması dolayısıyla yıl sonu sergisi gerçekleşti. Bu yıl 20 ayrı branşta 168 kursta eğitim gören 2.025 kursiyerin el emeği, göz nuru eserleri için Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa katılım yoğun oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen program Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Ekiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

20 BRANŞ, 168 KURS VE 2.025 KURSİYER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı, kursların içeriği ile ilgili bilgiler paylaştı. Mehteran gösterisinin de yer aldığı programda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise konuşmasında önemli mesajlar vererek “Derince Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlediğimiz sergimizde kurslarımızda hazırlanan el emeği, göz nuru eserleri bugün hep birlikte göreceğiz. Derince Belediyesi olarak DERMEK çatısı altında açtığımız kurslarla sizlerin yanında olmaya devam ettik. DERMEK bünyesinde bu yıl 5 ayrı kurs merkezinde 20 ayrı branşta 168 kurs açtık. Yıl içerisinde 2.025 kursiyerimize eğitim verdik. Kurslarımızda sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve usta öğreticilerimizi kutluyorum. Bizler her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi. Protokol konuşmalarının ardından açılışı yapılan DER-MEK Yıl Sonu Sergisi’nde yüzlerce el emeği, göz nuru eser görücüye çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751