banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Çayhane Sohbetleri

BULUŞMA NOKTASI KENT MEYDANI

On bir ayın sultanı Ramazan’ın gelişiyle birlikte Derince Belediyesi Kent Meydanı’da Çayhane etkinlikleri düzenliyor. Teravih namazının ardından Derincelilerin ortak buluşma noktası olan Kent Meydanı’ndaki Çayhane, 21.30 - 23.00 saatleri arasında ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül’ün de katıldıkları ilk günkü Çayhane etkinliklerine katılım yoğun oldu.

KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ

Derince Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca kuracağı Çayhane’nin ilk gün etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleşti. Ney ve bendir eşliğinde kasidelerin seslendirildiği ilk gün programında vatandaşlar ücretsiz olarak ikram edilen çaylarını yudumlayıp, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etti. Derince Merkez Camii’nde kılınan teravih namazının ardından Çayhane’ye giderek burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aygün, ‘Hayırlı Ramazanlar’ temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751