Derince’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Derince’de düzenlenen programın ev sahipliğini Derince Kaymakamlığı yaptı. İlçe Kaymakamlığı’nın bahçesinde düzenlenen program Derince Kaymakamı Cemil Aksak,  Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gaziler, şehit ve gazi aileleri, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşların iştiraki ile gerçekleşti. Kaymakam Aksak, Garnizon Komutanı Eyiyürekli ve Başkan Aygün’ün Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine binaen konuşmaların yapıldığı program, protokol ve gazilerin toplu fotoğraf çekilmesiyle tamamlandı.

BAŞKAN 1-2-3-4: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılarak, gazilerle tek tek sohbet etti.

GAZİLER 1-2-3: 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Derince’de düzenlenen programın ev sahipliğini Derince Kaymakamlığı yaptı.

TOPLU: Derince Kaymakamlığı’nda düzenlenen program, protokol ve gazilerin toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

TÖREN 1-2-3: Derince’de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı’nda düzenlenen programda Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.