Derince’nin Adından Söz Ettiren Adayı Akyürek

Ankara’da Önemli Görevler Yaptı

Derince Belediyesi’nin önceki dönem Başkan Yardımcıları arasında yer alan Recep Kemal Akyürek, geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen programda Derince Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirmişti. Siyasi geçmişi ve Ankara’da icra ettiği önemli görevler dolayısıyla adından söz ettiren Akyürek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı sonrasında ise aynı bakanlıkta Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.

“Kentimizi Yakından Tanıyorum”

İlçeyi yakından tanıması, tecrübesi ve bilgi birikimiyle ön plana çıkan Akyürek, ilçe halkı tarafından da en çok konuşulan aday adayı oldu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan AK Parti Derince Belediye Başkan A. Adayı Recep Kemal Akyürek, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Çocukluğunun, gençliğinin geçtiği Derince’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Akyürek, “Kentimizi yakından biliyorum ve tanıyorum. Çocukluğum ve gençliğim buralarda geçti” dedi.

Derince’de Başkan Yardımcısıydı

Derince Belediyesi’nin çok önemli olduğunun altını çizen Akyürek, “1994’te Refah Partisi’nin büyük sürpriz yaptığı seçimlerle benimde içinde olduğum ekiple birlikte Derince Belediyesi’ni kazanmanın mutluluğunu yaşadık. Belediyemizi o dönemdeki başkanımız ve arkadaşlarımız ile birlikte neredeyse sıfırdan oluşturarak kurumsal bir kimliğe kavuşturduk. Daha sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti belediyesinde yani Derincemizde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum” diye belirtti.

“Çalışmalara Öncülük Edeceğiz”

2004-2009 yılları arasında Derince Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını belirten Akyürek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde belediyeciliğin yani halkımıza hizmetin nasıl değerli bir iş olduğunu iyi biliyoruz. Belediyecilik anlamında çekirdekten gelen bir kardeşinizim. Ankara’da da 12 yıl içerisinde önemli görevler gerçekleştirdim. Tüm bu tecrübe ve bilgi birikimiyle Allah’ın izniyle çalışmalara öncülük edeceğiz. Günümüz şartlarında değişen dünya koşullarına göre sürekli kendimizi geliştirerek ilerlemek zorundayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derinceliii 9 ay önce

derincemiz için hayırlara vesile olsun inşaAllah!

Avatar
Muzo 9 ay önce

Çok tanımazdım kendisni ama sivisi çok başarılı bir de tanıştım kendisiyle 10 dakka ayak üstü sohbet ettik beni çok etkiledi beyefendi bi adam güven veriyor hayırlı olsun dilerim

Avatar
Sirripasa 9 ay önce

Derince ye hak ettiği değeri verecek, klasman atlatacak bir başkan gelecek InşaAllah. Yolunuz açık olsun.