Engelliler İçin Örnek Proje Başlatıldı

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve Oda Genel Sekreteri Emin Kılıç tarafından başlatılan sosyal projenin ilk uygulayıcısı Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde oturan Ercan Sedaoğlu (25) oldu.

İşitme ve konuşma engelli olan Ercan Sedaoğlu için Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içinde ki kapalı Pazar alanında bir yer tahsis edildi. Her hangi bir yer ücreti alınmayan stand da çeşitli ürünler yerleştiren Ercan Sedaoğlu, satış yaparak gelir sahibi olmaya başladı.

Oda Başkanı Zafer Şahin, engelli vatandaşlara istihdam alanı oluşturmak, topluma entegre olmalarını sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında projeyi düşündüklerini belirterek, “Her semt pazarında, kurulduğu mahalleden pazarda tezgah açmak isteyen engelli vatandaşlara yer verilecek ve yardımcı olunacak” dedi.

Ercan Sedaoğlu’nun oturduğu mahallenin muhtarı olan Aslı Ertik’te projenin tanıtımı sırasında yer alarak, düşünülen ve hayata geçirilen çalışmanın engelli gençlere çok faydalı olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.