Eski Baro Başkanı Gökçe Belediye Başkan Aday Adayı

Kocaeli Barosu eski Başkanı Sertif Gökçe, Derince Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Gökçe başvuru dosyasını eşi Sibel Gökçe ile birlikte CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin’e teslim etti. Gökçe, başvurusunu sosyal medya hesabından paylaşarak: “Yarım kalan hikayemizi tamamlamak ve Derincemizi hak ettiği yönetimle buluşturmak için yola çıkıyoruz. Mart 2024 yerel seçimleri için CHP Derince Belediye Başkanı aday adaylığı başvurumuzu yaptık. İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

2019 yılında da aday oldu

2019 yerel seçimlerinde CHP Derince Belediye Başkan adayı olan Sertif Gökçe seçimi 1261 oy farkla kaybetmiş, AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün 40 bin 533 oy alırken CHP Derince Belediye Başkan Adayı olan Sertif Gökçe 39 bin 272 oyda kalmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.