Eyüp Tekin, Sevindikli’nin Yeni Muhtarı Seçildi

Ülke genelinde birçok bölgede cinayete varan tartışmalar yaşanırken, Kocaeli’de ise muhtarlık seçimleri sandık çekişmesinin dışında başka bir olay yaşanmadı.

SEVİNDİKLİ’DE BÜYÜK ÇEKİŞME

Buna göre Körfez ilçede de özellikle kırsal bölgelerde büyük bir seçim heyecanı yaşandı. İlçeye bağlı Sevindikli Köyü’nde muhtarlık yarışı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Mevcut muhtar İbrahim Karagöz’ün karşısına 31 Mart’ta iki isim çıktı. Karagöz; Eyüp Tekin ve Hüseyin Koşan ile birlikte köy halkının desteğini istedi.

YENİ MUHTAR BELLİ OLDU

Ancak Sevindikli halkı bu seçimde muhtarın değişmesine karar verdi. Toplam 288 oyun kullanıldığı Sevindikli’de 2 oy ise geçersiz sayıldı. Kullanılan geçerli oyların 112’sini alan Eyüp Tekin, köyün yeni muhtarı oldu. Eski muhtar İbrahim Karagöz’e ise 108 çıktı. Bir diğer aday Hüseyin Koşan’a 66 kişi destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817