Hüseyin Yusuf Çalışmalarını Hızlandırdı
 Aday listelerinin açıklanmasına 1 aylık bir zaman kalmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, Rizeliler Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Osman Çakır'ın yanı sıra bir çok dernek yöneticisi de hazır bulundu. Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan ve Kocaeli'ne kattıkları değerlerden dolayı Dernek Başkanı ve yönetimine teşekkürlerini sundu. Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır ise Kocaeli için Hüseyin Yusuf’un büyük bir değer olduğunu vurgularken çıkmış olduğu hizmet yolunda muvaffakiyetler diledi. Hüseyin Yusuf daha sonra Bölge esnaflarından Altın Ekmek Fırını Sahibi Osman Sarı'yı ziyaret etti.

 

ERBAKAN HOCA'YA VEFA

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, Dernek ve esnaf ziyaretinin ardından Merhum Necmettin Erbakan Hoca için Anadolu Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen Kuran-ı Kerim Tilaveti programına katıldı. Kuran-ı Kerim Dinletisi ve duaların ardından Anadolu Gençlik Derneği ve KİHMED yöneticileri ile birlikte sohbet eden Hüseyin Yusuf son olarak Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yatmakta olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yeğeni Ahmet Erdoğan'ı ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.