İşçen: “Körfez İlçemize Milli  Görüş Belediyeciliği Gelecek”

Buna göre genel başkan Erbakan tarafından Körfez adayı olarak ilan edilen Latif İşçen, geçtiğimiz gün  Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan  ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

İDDİALI MESAJLAR VERDİ

Latif İşçen ve beraberindeki parti yöneticileri gazetemizi ziyaretleri sırasında genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile görüştü ve adaylığının ilan edilmesinin ardından yapılan saha çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Körfez ilçede gittikleri her yerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaştıklarını dile getiren İşçen, yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

İşçen, “Körfez Belediyesini en iyi şekilde yöneteceğimizden şüphem yok. Milli görüş belediyeciliği ilçemizin özlem duyduğu bir konu. Bunu inşallah önümüzdeki mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Körfez ilçemizde başaracağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.