İYİ Parti İzmit Ev Ev Vatandaşla Buluşuyor



Programın ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Çat Kapı ev ziyaretlerimize Yassıbağ Divanı ile devam ettik. Vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyor ve çok insana dokunmaya çalışıyoruz. Bugün köy halkımızın taleplerini dinledik, partimiz ile ilgili görüşlerini aldık. Yeni üye kayıtlarımızı gerçekleştirerek sandık güvenliği ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık.
Vatandaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde çiftçilikle uğraşan bir vatandaşımız, artan mazot fiyatlarından ve hükümetin kötü tarım politikalarından yakınarak "Ekemiyoruz, ben traktörümü çıkartamıyorum" diye isyan etti.


Geçmiş dönemde AK Partiye oy veren bir vatandaşımız "Oy verdik, hepimizi pişman ettiler. 4 kişilik bir aileyiz bir daha oy vermeyiz" şeklinde tepkilerini dile getirdi. Köy halkımıza partimizin politikalarını anlattık. Merak etmesinler İYİ'ler gelecek, bu ucube düzen son bulacak, az kaldı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.