Kesik el cinayetinin zanlıları yakalandı
 Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde 22 Ocak tarihinde bölgede dolaşan bir hurdacı çuval içinde kadın cesedi olduğunu fark ederek durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Nuran Dutlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan Dutlu’nun kimliği yaklaşık 15 gün sonra belirlendi. Aslen Manisalı olan ve Bursa’da ikamet eden Nuran Dutlu’yu yapılan incelemeler sonucu Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer tarafından hesabındaki 9 bin TL parası için öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

 

Sahte kimliklerle yakalandılar
Daha önce yapılan operasyonlarda cinayette adı geçen 8 kişi gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi tutuklanırken 6’sı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Cinayetin asıl failleri olarak her yerde aranan Muhammet Yıldız ve Sertaç Özer Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ekipleri tarafından Kayseri il merkezinde yakalandı. Şahısların üzerinden çok sayıda sahte kimlik çıkarken, bunlara jandarma ekipleri tarafından el konuldu. Zanlıların özel güvenlikli araçla Kocaeli'ye getirilerek burada hakim karşısına çıkartılacakları öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817