M. Akif Ve Eymen Artık Delikanlı

 Kent protokolü de bu özel günlerinde Özmen ailesini yanlı bırakmadı.

Demokrat  Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Özmen ile Hülya Özmen’in çocukları Mehmet Akif ile Eymen, geçtiğimiz günlerde düzenlenen görkemli bir sünnet düğünü ile delikanlılığa adım attılar. Körfez Tütünçiftlik Çakıroğlu Düğün Salonu’nda düzenlenen cemiyete çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasiler, iş dünyası temsilcileri ile Özmen ailesinin dost ve yakınları katıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mesajla ailenin mutluluğunu paylaşırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da düğüne çelenk gönderdi.

BASIN CAMİASI YALNIZ BIRAKMADI 

Seyyah Organizasyon tarafından organizesi yapılan düğün öncesinde küçük Mehmet Akif ve Eymen için evlerinin önünden salona kadar konvoy yapıldı. Düğün sahibi Mehmet Özmen ve eşi Hülya Hanım, düğüne katılan tüm konukları tek karşıladı. Çocukları ile birlikte salona alkışlarla giren Özmen ailesi, daha sonra tüm masaları tek tek gezerek konuklarına “hoş geldin” dedi.

 KÖRFEZ BELEDİYESİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN 'DA MİSAFİRLER ARASINDAYDI

Sanatçılar Ali Osman Karaboğa ve Muharrem Solmaz sahneleri ile öne çıktığı düğüne katılanlar arasında; AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve İbrahim Çırpan, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Körfez Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Canşi, ENSAR Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetimi, eski meclis üyesi Tayfun Balıkçı, CHP Körfez İlçe eski Başkanı Tuğman Kayalı, İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Tugay Polat, KOTSİAD Onursal Başkanı Mehmet Allak, KOTSİAD Başkanı Erkan Gül, KOTSİAD eski Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Soysal, Özgür Kocaeli Genel Yayın Yönetmeni Adem Turgut, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cemalettin Öztürk, Kocaeli Gazetesi Haber Müdürü Bülent Ekinci, Kocaeli Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eranıl, Körfezli iş adamı Veli Yıldız, sünnet olan Mehmet Akif ve Eymen’in okul öğretmenleri Metin Erol ile İsmail Gökmen, AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Fehmi Öztürk ve Adem Tetik, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, eski Başkan Mehmet Irak ile Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Zehra Coşkun Salih yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.