Mete & Anka Arama Kurtarma Güçlerini Birleştirdi!

Kocaeli artık çok daha güçlü bir yapıya kavuştu!
Genel merkezi İstanbul’da bulunan Anka Arama Kurtarma Derneği, Mete Arama Kurtarma ile güçlerini birleştirerek Kocaeli İl Temsilciliğini kurdu.

 Körfez’de, Mete Academy merkez binasında faaliyet gösterecek olan ekip; sadece deprem değil, yangın, sel ve tüm doğal afetlerde görev alacak.
Tamamı gönüllülerden oluşan geniş bir kadro ile insan hayatı için mücadele edecek olan ekip, aynı zamanda yeni üye alımlarına da başlamıştır.

 Eğitim süreçleri başlamış olup, ülkemizde meydana gelebilecek afetlere karşı hazırlıklar yapılmakta, halkın bilinçlendirilmesi için çalışmalar yürütülmektedir.

 Gönüllü üye olmak veya detaylı bilgi almak için:
 0532 383 92 19

Kocaeli Meydan Gazetesi olarak bu anlamlı birlikteliğin hayırlı olmasını diliyor,
Mete & Anka Arama Kurtarma Ekibine başarılar diliyoruz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.