banner3047

Mimar Sinan Mahallesi’nde Lezzetli Bir Açılış: Nur’un Gözleme Evi Hizmete Girdi

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi’nde hizmete giren Nur’un Gözleme Evi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Mahalle sakinlerine sıcak, geleneksel ve el emeğiyle hazırlanan lezzetleri sunmayı hedefleyen işletme, ilk günden yoğun ilgi gördü. Açılışa siyaset, yerel yönetim, basın ve esnaf camiasından çok sayıda davetli katıldı.


 

PROTOKOL İLGİSİ

İşletme sahipleri Nur Ağır ve Tuncer Ağır çiftinin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış programına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven, Körfez Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Yahya Öztürk, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Burhan Yarar ile mahalle sakinleri katıldı.

LEZİZ İKRAMLAR

Samimi bir atmosferde gerçekleşen açılışta kurdele kesiminin ardından konuklara gözlemeler ikram edildi. Katılımcılar, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni iş yerinin mahalleye değer katacağına inandıklarını ifade etti. Açılış sonrası misafirlerle birebir ilgilenen Nur ve Tuncer Ağır çifti ise gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.