MORALI HIZLI BAŞLADI

Sibel Moralı, 2 gün sonra yapılacak olan temayül yoklamaları öncesinde teşkilatları ziyaret ederek, kendisini tanıttı ve destek istedi.

Sibel Moralı, ziyaret için gittiği ilçe teşkilatlarında büyük bir ilgi ile karşılanırken, ilçe yöneticileri aday adayları arasında görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Sibel Moralı ziyaretleri sırasında hizmet amacıyla yola çıktığını ve kendisi ve ülke için hayırlı olanın gerçekleşmesini dilediğini söyledi.

AK Parti’de, 2 gün sonra temayül yoklamalar yapılacak ve saha değerlendirmeleri de göz önüne alındıktan sonra aday listeleri açıklanacak. Körfez Ticaret Odası’nda başarılı bir başkanlık dönemi geçiren Sibel Moralı’nın 13 kişilik liste de yer alması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.