Muhteşem Manzarası İle  Rose Garden Hizmete Girdi

Yavuz Sultan Selim Mahallesi İlimtepe Yolu üzerinde kurulan ve muhteşem bir manzara eşliğinde faaliyetlerine başlayan Rose Garden isimli mekanda müşterilere her türlü hizmet titizlikle sunuluyor.

ÇEVRE KENTLERDEN MÜDAVİMLERİ VAR

Açık ve kapalı alanlarının yanı sıra oluşturulan muhteşem konsepti ile hizmet verilen Rose Garden, kafe-restoran hizmeti kapsamında özellikle temiz havada kahvaltı yapmak isteyen ailelerin uğrak noktası oldu. Konum olarak İlimtepe Yolu üzerinde tepe noktada yer alan Rose Garden, zengin menüsü ile sadece Körfez ilçeden değil, çevre ilçelerden ve hatta kentlerden de özel müşterilerini ağırlıyor.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Sabah kahvaltı, öğle ve akşam da özel menülerle harika lezzetlerin mekanın müdavimlerine sunulduğu Rose Garden’da konuklar, serin akşamlarda şömine ateşi sıcaklığında zaman geçirme imkanına sahipler. Bu çok özel mekanda çocuklar da unutulmadı. Büyüklerin sohbet edip birbirinden leziz ikramların tadına bakabildikleri anlarda küçükler de kendileri için ayrılan özel bölümlerde oyunlar oynayarak eğlenceyi zirve noktaya yaşayabiliyorlar.

UYGUN FİYATLAR

Öte yandan mekanda hazırlanan ve işletmeye büyük bir hava katan özel dere ve köprü ile de konuklar için köy havasını oluşturulmuş durumda. Nostaljik yapısı ile her geçen gün ilginin giderek arttığı Rose Garden’da misafirler en uygun şartlarda ağırlanıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.