Öğretmenler Caddesi asfaltlanıyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında altyapısı tamamlanan Öğretmenler Caddesi’nde asfalt serimi başladı.

 

Çalışmalar devam ediyor

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği Derince’de bu kez Fatih Mahallesi’nde yer alan Öğretmenler Caddesi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında caddede ilk olarak altyapı çalışması gerçekleşti. Tamamlanan altyapının ardından Öğretmenler Caddesi’nde asfalt serimi için ekipler harekete geçti.

 

Sırada Engin Caddesi var

Hummalı bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında caddede asfalt seriminin tamamlanmasının ardından, belediye ekipleri kaldırım düzenlemelerine başlayacak. Bu işlemin de sona ermesiyle Öğretmenler Caddesi estetik bir görünüme kavuşacak. Gerçekleşen düzenlemeden oldukça memnun kalan mahalle sakinleri yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları için belediye yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca Nisan ayı içerisinde yine Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Engin Caddesi’nde de çalışmalar start alacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.