Okudan, “Çevrenizdeki Yardıma İhtiyacı Olanları Bildirin”

Kendisini ziyarete gelen Körfez Trabzonlular Dernek Başkanı Adem Akova ve yönetim Kurulu üyelerine  konu hakkında bilgi veren Okudan, özellikle öğrencilere yönelik yardım taleplerinde çok duyarlı davrandıklarını belirtti.

Körfezli Trabzonlular Derneği , kalabalık gurup halinde yaptıkları ziyaret sırasında mevcut dernekler ve odaların çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Trabzonlular Dernek Başkanı Adem Akova ile birlikte dernek ve oda mensupları bu ziyarete katıldılar.

Ziyaret sırasında yardıma ihtiyacı olan insanlarla ilgili çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Her ay bize gelen yardım taleplerini toplanıp, inceleme yaparak karara bağlıyoruz. Bazı yardıma ihtiyacı olan aileler utandıkları için talepte bulunmuyorlar. Bu nedenle dernekler olarak, odalar olarak, vatandaşlar olarak bildiğiniz aileleri, öğrencileri bize bildirin. Biz araştırmalarını yapıp kendilerini davet edelim ve yardımda bulunalım. Özellikle eğitim sırasında yardıma ihtiyacı olan öğrenciler konusunda çok hassas davranıyoruz ve kriter alanını geniş yutarak ihtiyaca cevap veriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.