SARIKAMIŞLILAR DA SÖĞÜT DEDİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yarın yapılacak olan mahalli idareler seçimleri sürecinde en büyük desteği ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarından alıyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Söğüt, önceki akşam da Sarıkamış Handere Köyü Derneği yönetiminin konuğu oldu.

YUSUF BAKİ DE KATILDI

Dernek başkanı Zafer Şahin ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen bu ziyarette belediye başkanı Şener Söğüt’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, parti yöneticileri, meclis üyesi adayları eşlik etti. Buluşmada aynı zamanda Sarıkamışlı olan, kentin tanınmış iş insanlarından Yusuf Baki de hazır bulundu.

“BELEDİYELERİMİZİ YİNE AK ELLER YÖNETECEK”

Toplantıda hazır bulunan dernek yönetimi ve üyeler, 31 Mart seçimleri öncesinde belediye başkan adayı Şener Söğüt’e destek mesajları verirken; ilçe başkanı Nurettin Okutan; “Yaptığımız her STK ziyaretimizde aldığımız destek ve gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle sevindiriyor. İnşallah bu seçimde de belediyelerimiz Türkiye ve Körfez ilçemizde AK ellere emanet edilecektir” dedi.

“YİNE ZAFER KAZANACAĞIZ”

Daha sonra konuşan ve dernek yöneticileri ile üyelerin destek mesajları karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren belediye başkanı ve Cumhur İttifakının adayı Şener Söğüt ise “Türkiye tarihi bir seçime giriyor. Bu seçimde sadece bir belediye başkanı ya da meclis üyesi seçmeyeceğiz. Körfez ilçemizin geleceğine de karar vereceğiz. Bu karar 31 Mart’ta yeniden Cumhur İttifakımızın zaferi şeklinde olacaktır.

BAŞKAN’DAN ÖZEL TEŞEKKÜR

Bugün de Sarıkamışlı dostlarımızla buluştuk, bir araya geldik. Sarıkamış Handere Köyü Derneği’nde hemşehrilerimizle kucaklaştık. Geride kalan beş yıllık dönemde yaptıklarımızı ve yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi anlattık, sorularını cevapladık. Bu güzel buluşma ve bize duydukları güven için değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817