​​​​​​​SÖĞÜT, ADAYLIK GEREKÇELERİNİ ANLATTI

Yeniyalı Barbarosspor Kulübünün lokalinde düzenlenen kahvaltılı buluşmaya mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

BÜYÜKŞEHİR’DE ZABITA

Gerçekleşen buluşma sırasında konuşan katılan herkese gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür eden muhtar adayı Fevzi Söğüt, yapılan kahvaltı sonrasında kendini tanıttı ve ardından hedeflerini anlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde zabıta olarak görev yaptığını ve geçtiğimiz seçimde yeniden aday olduğunu dile getiren Söğüt, şöyle konuştu:

ADAYIMIZ RAMAZAN GÜNDOĞDU İDİ”

“Bizim aslında adayımız üç dönem boyunca Barbaros Mahallesi’ne büyük hizmetler kazandıran Ramazan ağabeyimizdi. Fakat kendisinin yeniden dönemde göreve talip olmayacağını açıklamasından sonra aday olmaya bizler karar verdik. Derdimiz hayırlı hizmetler yapabilmektir. Geçtiğimiz seçimi kaybettik ancak bu geçen zamanda mahalle halkımızın her zaman yanında yer aldık.

MAHALLE HALKINDAN DESTEK TALEP ETTİ

Şayet seçimlere kazanırsak mahalle sakinlerimiz ve esnafımızla sık sık bir araya gelerek birlikte çalışacağız. Barbaros Mahallesi ile ilgili olarak güçlü bir dernek çalışması içinde olmalıyız. Barbaros için yapılması gereken çok şey var. Oturan değil, sosyal bir muhtarlık vaat ediyorum. En iyi hizmeti sunabilmek için de mahalle halkımızın desteğini talep ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.