Türk Kızılay Körfez Şubesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencileri Sevindirmeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta 22 köyden taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin öğrenim gördüğü Sevindikli İlkokulu’nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına mont ve bot yardımı ulaştıran şube, bu kez de Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Hedise Evyap Okulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü.

Yaşlarına, cinsiyetlerine ve isimlerine göre özenle hazırlanarak paketlenen mont ve botlar, okul yönetimine teslim edildi. Yardım malzemeleri, Türk Kızılay Körfez Şube Başkanı Metin Bostan, Başkan Yardımcısı Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl, Genel Sekreter Meryem Koç Aktaş, Kadın Kolları Başkanı Serpil Efe ve şube yönetimi tarafından okul müdürü Fevzi Loka’ya teslim edildi.

Kızılay yetkilileri, yapılan bu anlamlı yardımın Kızılay Haftası kapsamında gerçekleştirildiğini belirterek, “Her çocuğun yüzünde bir tebessüm görmek en büyük mutluluğumuz. Kızılay olarak imkânlarımız ölçüsünde her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanındayız.” mesajını paylaştı.

Hedise Evyap Okulu Müdürü Fevzi Loka ise, Kızılay’ın bu anlamlı desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimizin mutluluğu her şeye değer. Bu güzel yardımdan dolayı Türk Kızılay Körfez Şubesi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vatandaşlar tarafından da büyük takdir toplayan yardım faaliyeti, Kızılay’ın toplumsal dayanışma ve yardımlaşmadaki öncü rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk Kızılay Körfez Şubesi’nin, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına önümüzdeki dönemde de aralıksız devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.