Yeniden Refah Partisi Körfez’de Katılımlar Sürüyor

İlçede belediye başkan adayı olarak Latif İşçen ismi üzerinde uzlaşan partide geçtiğimiz gün 10 isim daha rozet takarak YRP’ye üye oldu.

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Yeni katılımların kendilerini güçlendirdiğini dile getiren YRP Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan, “Bir gün herkes evine geri dönecek. Aramıza yeni katılan dava kardeşlerimize rozetlerini takmaktan büyük heyecan ve mutluluk duydum. Birlikte daha güçlüyüz” açıklamasında bulundu.

“KÖRFEZ İÇİN BİZ DE VARIZ”

Öte yandan YRP Körfez İlçe yönetim kurulunun haftalık toplantısı önceki gün parti binasında gerçekleşti. Saha çalışmaları ve seçim hazırlıklarının ele alındığı toplantıya il başkan yardımcılarından Vedat Yavuz ile ilçe müfettişi Erol Gök de katıldı. Toplantıda parti yöneticileri yerel seçimlerle ilgili “Körfez için biz de varız” mesajı verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.