Yol Sorunu Anında Çözüldü

Bilindiği gibi Tütünçiftlik Ağadere Caddesi bölgesindeki Çeşme Sokak’ta yolda meydana gelen bir çukur, yolu kullanmak zorunda kalan araç sahiplerinin ve bölge esnafının büyük sıkıntı yaşamasına neden olmuştu. Yoldan geçmek zorunda kalan araçlarda zaman zaman hasarın oluşabildiği de belirtildi.

GÜNDOĞDU İLGİLENDİ

Konunun esnaf temsilcilerinin gazetemize iletmesinin ve haberin sitemizde yayınlanmasının ardından Körfez Belediyesi ekipleri hemen devreye girdi. Belediyenin yeni Fen İşleri Müdürü Cumali Gündoğdu tarafından yapılan görevlendirme ile belediye ekipleri bölgeye ulaşarak, sorunun çözümünü kısa sürede sağladılar ve çukuru asfalt ile doldurarak kullanıma hazır hale getirdiler. Bölge esnaf da çalışma dolayısıyla belediye yetkililerine ve ekiplerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.