Yunus ve Ayşe Nur Çok Mutlu

Sevgi-İzzet Küçük çiftinin yakışıklı oğulları Yunus ile Huriye-Osman Öztürk çiftinin güzel kızları Ayşe Nur, hayatlarını birleştirdi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen merasimde çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken, düğüne katılanlar arasında; Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, AK Parti’nin eski ilçe başkanlarından Ramazan Tuna, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, iş insanları, Yunus Küçük’ün mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

AYGÜN CÜZDANI GELİNE VERDİ

Belediye başkanı Şener Söğüt’ün kıydığı nikah sonrasında şahitler gençlere bir ömür boyu mutluluk diledi. Daha sonra ise Başkan Söğüt, evlilik cüzdanını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e sundu. Aygün de cüzdanı, gelin hanıma takdim etti ve gençlere mutluluklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.