Karaosmanoğlu, ‘’Bizim siyasetimiz birlik, dirlik ve bolluk siyasetidir’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir ve yönetimini ziyaret etti. Kooperatif binasında gerçekleşen birliktelikte hükümetin esnaflara verdiği desteklerin çok önemli olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, “Devletimizin milletimizle ve esnaflarımızla kurduğu güçlü bağ devam ettiği sürece, Türkiye’ye dönük hiçbir operasyon başarılı olamayacaktır. Geldiğimiz süreçte milletimiz ülkesine sahip çıkıyor ve bu konuda tüm dünyaya net bir duruş sergiliyor. İşte bu duruşun temelinde de esnaflarımız yer alıyor” açıklamasını yaptı.

 

“VAKİT GÜÇLÜ EKONOMİ VAKTİDİR”

Ülkesinin gelişmesine ve geleceğe katkı sunan esnaflarımızı, KOBİ’lerimizi, insanlarımızı gördükçe bu ülkeye, Türkiye’nin parlak geleceğine olan inancımız daha da artıyor diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim siyasetimiz birlik, dirlik ve bolluk siyasetidir. Finansal disiplin ve güçlü mali politikalarımızla, Merkez Bankamızın döviz rezervlerini yükselttik. 2002'de yüzde 85'i faize giden vergiler, bugün vatandaşımıza tekrar hizmet olarak geri dönüyor. Vakit güçlü ekonomi vaktidir. Bunu da esnafımızla birlikte başarıyoruz, başarmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“ELİMİZDEN GELENİN FAZLASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

16 yılda AK Parti ile Türkiye'nin ekonomisini büyütürken vatandaşımızın alım gücünü artırdık,  yüzde 70 seviyelerindeki kronik enflasyonu yüzde 10 seviyelerine düşürdük vurgusu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vakit daha da büyüme vakti diyoruz. Şimdi milletimizden elini uzatmasını, ülkemiz adına en güçlü devrin başlamasını istiyoruz. Türkiye’nin kanatlanması için elimizden gelenin fazlası için hep birlikte çalışacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini Başkan Karaosmanoğlu’na iletti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817