banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİ’DE BİR İLK: TEK KESİLİ LAPAROSKOPİK CERRAHİ

Tek kesili laparoskopik cerrahi kullanılarak; standart laparoskopik cerrahi ile 3 ya da daha fazla delikten batına giriş yapılarak uygulanan işlem, bu yöntemle çok daha avantajlı olarak sadece 2 cm’lik bir kesikle göbeğin içerisinden girilerek özel üretilmiş cerrahi aletler yardımıyla rahim alımının gerçekleştirildiği bir ameliyattır. Ve bu yöntemle başka cerrahi ameliyatların da yapılması mümkündür.

Tek kesili laparoskopik cerrahi göbeğin içerisinden yapılan tek bir kesi işlemi ile gerçekleştirildiğinden dolayı, daha sonra bu kesinin kısa sürede iyileşmesi ve doğal bir iz olan göbek deliği içerisinde kalmasıyla dışarıdan hiçbir şekilde iz görünmeyeceği için estetik kaygıları olan hastalar açısından avantajlıdır. Ayrıca vücutta tek bir kesi olacağından ağrı hafif olacaktır, iyileşme süresi hızlıdır ve hasta aynı gün hastaneden taburcu olarak ertesi gün normal hayatına sağlıklı bir şekilde geri dönebilecektir.

Tıptaki gelişmelere paralel olarak hizmet vermeyi hedefleyen kadın hastalıkları ve doğum kliniğimiz tek kesili laparoskopik cerrahi ile ameliyatlara başladığından beri 5 hastayı sağlığına kavuşturmuştur. Bundan sonra da yine bu yöntemle izsiz, kansız ve ağrısız ameliyatlar yapmayı planlamaktadır.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail temel 11 yıl önce

bu tür ameliyatların ilimizde yapılmasından büyük hoşnutluk duymaktayız.hele pazar günü büyük özveri içinde çalışan doç.dr.ahmet kale ve ekibine çok teşekkürler.yüce allah ım bu hekimlerin sayılarını arttırsın allah ım tüm dileklerini kabul etsin sağlıcakjla yarınlara kavuşsunlar inşaallah.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751