banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Doğan'dan Yeşilaycılara destek sözü
 YEŞİLAY’DAN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET

 

Yeşilay Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Bilal Başkonuş, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkonuş’un yanı sıra Yeşilay Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Mesut Yıldırım, İzmit Temsilcisi Kadir Durgun ve yönetim kurulu üyesi Engin Tuncay da katıldı.

 

SİGARA İLE MÜCADELE

Sigara kullanımının halk sağlığını tehdit eden mutlaka mücadele edilerek önlenmesi gereken bir sorun olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “her yıl milyonlarca insanın ölüm sebebi olan bu sorunla mücadele eden herkesin yanındayız” dedi.

 

Yeşilay’ın 2013 yılı çalışmalarından bahseden Yeşilay Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Bilal Başkonuş, farkındalığını arttırmak için birçok projeye imza atarak faaliyet alanlarını genişleteceklerini ifade etti. Yeşilay’ın yapacağı çalışmalara destek sözü veren Doğan, projeler üzerinden Yeşilay ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826