banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

CHP Başiskele hızlı başladı

CHP en zayıf olduğu ilçelerden bir tanesi olarak bilinen Başiskele ’de, yeni dönemde ilçenin çalışmalarına gövde koyan yöneticileri sayesinde seçim çalışmalarına start verdi. Üç dönemdir ilçe başkanlığı yapan Sezai Solak önderliğinde başlatılan mahalle ziyaretlerine, ilçe örgütünün ve bölgede yaşayan CHP’lilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.  Yeni köy kalıcı konutlarında ki aile çay bahçelerine gerçekleştirilen ziyarete İlçe Başkanı Sezai Solak başta olmak üzere, ilçe yöneticileri, Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Fahri Örengül, ve partinin öden gelen isimlerinden İbrahim Aydın katıldı.


ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren İbrahim Aydın ülke genelindeki yaşanan sorunlara dikkat çekerken, Fahri Örengül ’ün yerel bazda ki problemleri dile getirmesi göze çarpanlar arasındaydı. Sıradaki programlarla ilgili bir açıklama yapan ilçe yöneticisi Av. Anıl Acurman, ilçenin sorunlarını detaylı bir şekilde toparlama işleminde son noktaya gelindiğini, mahalle gezilerinin devam edeceğini ve yaz aylarına kadar Başiskele Belediye Başkanlığı yarışında CHP Başiskele örgütünün projelerini halktan gelen katkılarla hazırlayıp seçime hazır hale geleceklerini aktardı.  Programların her hafta gerçekleştirileceği ve parti içerisinde saygın isimlerin konuşmalar yapacağı da öğrenildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826