banner2779
banner2752
banner2750

Civelek : Aras'ın defterini dürmezlerse, görüşürüz!
 Daha önce kendisini eleştiren CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye ilginç ve sert cevaplar veren Civelek, SP İl Başkanlığı’na seçilen Mehmet Aras'ı önce kutladı, ardından gergin siyaset yaptığı gerekçesiyle eleştirdi. Civelek, “Gergin ve tencere-tava siyaseti yapan Aras’ın SP Genel Başkanı Kavalak defterini dürmezse; kendisiyle görürüz. Kocaeli halkı gerginlik siyaseti istemiyor, kimse de buna pirim vermiyor. Biz, Mehmet Aras’a partimize gelmesi için teklif götürmedik. Kendi kendine gelin-güvey oluyor.”dedi.

Civelek, bu hafta içinde Başiskele, İzmit ve Dilovası ile İl İstişare toplantılarının yapılacağını, il yönetim kurulu toplantılarının son kez bu hafta Körfez İlçe’de yapacaklarını, önümüzdeki haftadan itibaren de il binasında yapacakları bilgisini verdi. CHP’nin çıkardığı bir kitapçıkta CHP’ye oy verenlerin, AKP’ye oy verenlerin ise cahil gösterilmesini tepki gösterdi, “İyi bir muhalefete sahip olmak bizim de hakkımız. Bizim teşkilatlarımız haftanın 7 günü açık. Diğer partiler il-ilçe binalarını hafta içinde bile açmakta zorlanıyor. Onların yaptıklarına ‘Uyanda Balığa Gidelim” derler. Nihayet milleti anlamaya karar vermişler. AKP’nin hizmetleri köylere kadar gitmiştir. CHP’liler hala köylümüze 2.sınıf muamelesi yapıyor. CHP’li hiçbir belediyeyi Allah başımıza musallat etmesin. AKP’den kopma olmaz, CHP’liler kendi iç krizleri ile baş başa bırakıyoruz.”diye konuştu.

İlimizdeki hastaneler ve yatak sayıları hakkında bilgi veren, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Hasan Aydınlık’ı başarılı bulduğunu belirten AKP İl Başkanı Civelek, il yönetimi kararı ile İl SKM başkanlığına Av.Halit Çokan’ın atadıklarını açıkladı. Çokan’da 28 Şubat’a kadar tüm ilçe SKM’lerin başkanlarını belirleyeceklerini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751