Doğan''İşimiz gücümüz hizmet etmek''

DOĞAN, TAVŞANTEPE’DE HESAP VERDİ


Vermiş olduğu tüm sözleri yerine getiren ve İzmit’e marka şehir olma yolunda önemli değerler kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahallelerde yaptığı hizmet değerlendirme sunumlarına devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Tavşantepe Mahallesi’nde yapılan hizmetleri mahalleli ile birlikte değerlendirdi.

Tavşantepe Mahalle Konağı’nda mahalleli ile biraraya gelen Başkan Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve ilçe yöneticileri, Mahalle Muhtarı Tekin Güner,  Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Adnan Uysal eşlik etti.

İşimiz gücümüz hizmet etmek

Çok sayıda vatandaşın katıldığı sunumda Tavşantepe Mahallesi’nde göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmaları görsel sunum eşliğinde anlatan Doğan tüm İzmit’e olduğu gibi Tavşantepe Mahallesi’ne de çok başarılı hizmetler yaptıklarına dikkat çekti. Doğan “biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir siyasi anlayışın içinden geliyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet etmek” dedi.

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Başkan Doğan “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” diyerek yaptığı hizmetleri vatandaşlara anlattı ve vatandaşların görüşlerini aldı. Tavşantepe Mahallesi’nde önemli işler yaptıklarını dile getiren Başkan Doğan “mahallemizde parke, bordür, kaldırım, betonarme duvar, merdiven, korkuluk, bariyer, boya yapım ve onarım çalışmaları yaptık. İzmit Belediyesi’nin sorumluluğumuzda olmaması rağmen burada bulunan okullarımıza destek olduk. Çocuklarımıza tatil hediyesi olarak hizmete açtığımız 22 havuzdan bir tanesini Tavşantepe Mahallemize kurduk. 5-13 yaş grubu çocukların ücretsiz olarak yararlandığı bu hizmetimizden Tavşantepe Mahallemizde oturan 7 bin çocuğumuz yararlandı” dedi.

MAHALLEYE 2 YENİ PARK

Tavşantepe Mahallesi’nin fiziki yapısından ötürü belediyeye ait park yapılacak alan olmamasına rağmen tüm şartları zorlayarak Gönül Parkı ve Şehit Burhan Sarı Parkı’nı hizmete açtıklarını dile getiren Başkan Doğan park yapımlarına ve bölgedeki spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini söyledi.

En Büyük Mahalle Konağını tavşantepe’ye Yaptık.

“Tavşantepe Mahallemize en büyük mahalle konağını yaptık. İçerisinde emekli evi, etüt merkezi, İZMEK kursları, muhtarlık odası olan bu mahalle konağı ile birlikte mahallemize hizmet veriyoruz” dedi. Tavşantepelilerin bu konaktan çok memnun olduklarını ifade eden Doğan İzmit’in en güzel mahalle konaklarından bir tanesinin Tavşantepe’de olduğunu vurguladı.

MAHALLENİN DEĞERİ ARTTI

Tavşantepe Mahallesi’nde kapsamlı ve sorunları çözen bir şekilde alt yapı ve üst yapı çalışması yaptıklarını dile getiren Doğan “ ancak mahallemize sadece altyapı, üst yapı çalışması yapmadık. Mahallemizin her açıdan kalkınması için çalışıyoruz. Mahallenin yakınında bulunan Cephanelik Bölgesi’ni İzmit’in en cazip yerlerinden biri haline getiriyoruz. Geçen yaz açtığımız Cephanelik Spor Kompleksi ve yapımı devam eden Kadın Sosyal Yaşam Merkezi bölgeye prestij sağladı” dedi. Doğan yine bu bölgede yapılacak olan hastane ile Tavşantepe’nin değerinin daha da artacağını söyledi.
UYSAL’DAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Doğan’ın sunumunu büyük bir dikkatle dinleyen İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adnan Uysal “ bir Tavşantepeli olarak Başkan Doğan’a çok teşekkür ediyorum. İzmit Belediyesi mahallemizde çok ciddi çalışmalar yaptı. 100 milyon bütçesi olan belediyemiz 10 milyon liralık Cephanelik Spor Kompleksini 10 milyon liralık Kadın Sosyal Yaşam Merkezini mahallemize yaptı” dedi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817