banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN,KAMADER’İ ZİYARET ETTİ
 DERNEKLERİN DESTEKÇİSİYİZ

 

Dernek lokalinde Dernek Başkanı Engin Uztürk ve çok sayıda dernek üyesi ile bir araya gelen Başkan Doğan, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Dernek üyeleri ile sohbet eden Başkan Doğan, “dernekçilik özveri isteyen, gönüllülük esasına dayalı bir hizmet yeridir. O nedenle derneklerimizin, vakıflarımızın kısacası tüm sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına büyük önem veriyor ve destekliyoruz. İzmit Belediyesi olarak  Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin çalışmalarına destek vermeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

BALIKÇILARI GÖLKAYPARK’A DAVET ETTİ

 

İzmit Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl “Balıkçının El Kitabı” adıyla yirmi bin adet kitap basıp okullara dağıttığını hatırlatan Başkan Doğan “ bu ve benzeri çalışmalar ile desteğe hazırız. Amatör olta balıkçılığının İzmit’te daha iyi yapılması için Gölkaypark’a balık saldık, balık tutma alanları yaptık. Amatör olta balıkçılığı ile ilgilenenler mutlaka Gölkayparkı’da kullanmalı” diyerek her zaman desteğe hazır olduğu belirtti.

 

GÖLKAYPARK’TA TURNUVA

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Engin Uztürk “ Başkan Doğan’ın yanımızda olduğunu söylemesi ve bunu her zaman hissettirmesi bizim için çok önemli. Önümüzdeki günlerde belediye ile ortak çalışmalarımız olabilir” dedi. Uztürk Gölkaypark olta balıkçıları için çok güzel bir mekan olduğunu söyleyerek ilerleyen tarihlerde Gölkaypark’ta olta balıkçıları için bir turnuva yapmak ve balık tutma yakalama eğitim alanı tesisi açma isteklerini Başkan Doğan’a ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826