Karabalık’tan Pazar mesaisi


Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonlarında da kendini işe vererek ilçe genelinde belediye ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye ayırmakta. Pazar günü de araziye inen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe ve Çepni Mahalleleri’nde bir dizi incelemelerde bulundu. Belediye ekipleri tarafından Eski İzmit Yolu Caddesi üzerinde yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi, Karadere Cami Derneği yanındaki dere yatağında taş duvar örülmesi, Okçapınar Köprü ayakları güçlendirme çalışması, Nazif Okumuş Caddesi üzerinde kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen başkan vatandaşlarla da sohbet etti.
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen üst yapı düzenlemeleri ile güzergahların daha kullanışlı hale getirildiğine dikkat çeken Başkan Karabalık, “Kartepe İlçesi artan nüfusu nedeniyle her zaman üst yapı konusunda yeni çalışmalar yapılması gereken bir bölge durumunda. Planlarımızda bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı eksiltmeden her bölgede devam ettiriyoruz. Halkımızın beklentilerine karşılık verecek çalışmalarımız sokak sokak cadde cadde ilçemizde sürmekte ve sürecektir” dedi.
Başkana incelemelerde bulunduğu mahalle sakinleri de çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Şık ve güvenli yollarda ulaşım imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz” dediler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817