Atıcılar,’dan Üç Türkiye Derecesi
Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Eskişehir’de yapılan Türkiye Trap Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu atıcılar büyük bir başarı sağladı. Mavi beyazlı atıcılar Trap şampiyonasında bir şampiyonluk olmak üzere birde Türkiye ikinciliği kazandı. Bayanlarda Trap atışlarına katılan Pınar Uzel 57 puan toplayarak büyük bayanlarda Türkiye Şampiyonu oldu. Büyük Erkeklerde yarışlara katılan Timur Kuttekin ise 112 puan alarak Türkiye ikincisi oldu.

 

Üç Derece Geldi

Aynı tarihlerde İstanbul’da yapılan Skeet Türkiye şampiyonasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı atıcılarından M.Serhat Şahin 111 puan alarak Büyük erkeklerde Türkiye ikincisi oldu. İki ayrı şampiyonada üç derece kazanan mavi beyazlı atıcılar hafta sonu Skeet ve Trap dalların yapılacak Türkiye şampiyonasında Antrenör Ali Emre Günay nezaretinde 12 sporcuyla katılarak yeni başarılar elde etmeyi planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817