banner2779
banner2752
banner2750

Gamze Gebze’nin gururu oldu

Türkiye genelinde düzenlenen öykü yarışmasına Gebze Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Gamze Çayır isimli öğrenci, Türkiye sıralamasında ilk 20 ye girerek büyük bir başarıya imza attı.

 

Geçtiğimiz Günlerde yapılan serbest öykü yarışmasına katılan Gamze Çayır’ın kaleme aldığı öyküsü 600 eser arasında ilk 20 eser arasına girdi.  Gamze Çayır aldığı ödülü oku müdürü Celalettin Ayar ile paylaştı. Oldukça mutlu olan Gamze Çayır, kitap okumayı çok sevdiğini belirterek, “Edebiyat öğretmenim Orhan Susur’a bana verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Yazmam ve başarımda payı büyüktür.”diye konuştu.

MÜDÜR VE ÖĞRETMENİ KUTLADI

Gebze Anadolu Lisesi Okul Müdürü Celalettin Ayar yaptığı açıklamada, “Okulumuz öğrencilerinden Gamze Çayır’ın serbest öykü yarışmasından almış olduğu başarıdan dolayı çok mutluyuz. Okulumuza kazandırdığı başarı belgesi için ve de Gamze gibi öğrencimiz olduğu için gururluyuz” dedi.

Gebze Anadolu Lisesi okul Edebiyat Öğretmeni Orhan Susur’da,” Gamze çok kitap okuyan bir öğrencimiz özellikle Türkiye çapında serbest öykü yarışmasında almış olduğu dereceden mutlu ve gururluyuz ben ve okul yönetimi Gamzenin bu başarısına bir nebze katkımız olduysa çok mutlu oluruz. Gamze ye her zaman destek olacağız” dedi.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751