İZMİT BELEDİYESİ’NDE GÜNDEM SPOR
AYDIN’DAN DOĞAN’A ÖVGÜ

 

Kısa adı KASKF olan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, ziyarette Başkan Doğan’dan övgüyle söz ederek; “Cephanelik bölgesine kazandırılan stat Türkiye’de amatör futbola çağ atlatacak bir dönüm noktasıdır. Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili bu çalışmanın üst düzey bir proje olduğunu söyleyerek, Nisan ayında yapacakları toplantıda KASKF Başkanı olarak benim bir konuşma yapmamı istedi. Bu tesisin kalitesi milli takımlar düzeyinde yapılacak alt yapı çalışmaları için de bir kriter olacak. Ayrıca Genel Sekreter Vekili ile yaptığım görüşmede, böyle önemli bir tesisin açılışının üst düzeyde olması için, sizlerin de bakanlık düzeyinde yaptığınız temaslardan söz ettim. Bize böyle bir heyecanı yaşattığınız için, spor camiası ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

FİNAL MAYIS’TA

 

Görüşmede İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası finalinin Mayıs ayında oynanabileceği konusunda taraflar fikir birliğine vardılar. Cephanelik Spor Kompleksi’ndeki 5 bin kişilik statta oynanması kararlaştırılan finalin, günün anlam ve önemi açısından 19 Mayıs’ta oynanması için bir planlama yapılabileceği de belirtildi. KASKF Başkanı Murat Aydın, şampiyon takıma verilecek kupanın hazır olduğunu söyleyerek Doğan’a farklı bir öneride bulundu.  İzmit Belediyesi girişinde uygun bir yerde, kupanın sahibini bulana kadar sergilenebileceğini belirten Aydın’ın, bu önerisine Başkan Doğan da sıcak baktı. Başkan Doğan heyeti kabulünde, Ankara’daki temaslarında Bakan Kılıç’la yaptığı görüşmeden söz etti. Doğan, Bakanın kent ölçeğinde yapılan çalışmaları ilgiyle takip ettiğini söyledi.Heyette KASKF Başkanı Aydın’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Fikri Hasırcı, Mehmet Çetinkaya, Yalçın Gül, Mithat Ağa, Bünyamin Akman, Şaban Eraslan, Engin Kater ve Hasan Cebeci yer aldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817