Körfez FK. kalecisini buldu!
 Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden kaleci Behram Zülaloğlu ile anlaşma sağladıklarını söyledi.

Zülaloğlu'nun takımın kamp yaptığı Antalya'da çalışmalara katıldığını ifade eden Örgüç, yapılan transferlerle takımın mevcut kalitesinin arttığını kaydetti.

Örgüç, son olarak Arnavutluk 1. Lig ekiplerinden bir takımla hazırlık maçı yaptıklarını dile getirerek, maçta takımın kendilerini memnun eden bir futbol sergilediğini bildirdi.

Hazırlık maçlarında yapılan mücadele ile sergilenen oyunun lig maçlarına da yansımasını beklediklerini belirten Örgüç, "Ligin ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacağız. Alanyaspor ligin en iyi takımlarından biri. Onları sahamızdaki maçta yendik ama çok zorlanmıştık. Deplasmanda yapacağımız maçta galip gelemesek bile beraberlikle dönmek bizim için iyi olacak" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817