KÖRFEZ F.K. KONGRESİNİ YAPTI
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez FK yeni yönetimine kavuştu. 15 dakika süren kongrede yönetim kurulu üye sayısı 19’dan 15’e indirildi. Yönetim kurulunda iki yeni isim yer ald

Körfez Belediyesi Kültür Merkezi`nde yapılan kongreye 106 üyenin 76`sı katıldı. Yapılan tüzük değişikliği ile yönetim kurulunun üye sayısı 15 asil, 5 yedek olarak belirlendi. Yunus Pehlivan ilk kez bir kongrede hazır bulunamadı



Körfez Futbol Kulübü`nün kongresi jet hızıyla yapıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan kongrede tüzüğün 25. maddesi oylamaya sunuldu. 25. Maddenin değişmesinin kabul edilmesinin ardından Körfez FK Yönetim Kurulu 15 asil, 5 yedek üyeden oluşturuldu. 19 kişilik eski yönetimden 13 kişi yeni yönetimde yer aldı. Adem Baklacı ve Bekir Sarıgül ilk kez yönetim kurulunda yer aldı.



Körfez Futbol Kulübü`nün kongresine üyeler büyük ilgi gösterdi. 106 üyenin 76`sı kongreye katıldı.Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, kongre saatinde iki cenaze merasimi bir de açılış nedeniyle kongreye katılamadı. Körfze Futbol Kulübü`nün ilk kez bir kongresinde Onursal BaykanYunus Pehlivan yer alamadı. Körfze FK`nın tüm etkinliklerine katılan AK Parti Köruez İlçe Başkanı Engin Koyun da kongreye katılamadı.



Körfez Futbol Kulübü`nün ikinci yarıdaki maçlarını Alparslan Türkeş Stadı`nda oynayacağını açıklayan Cenk Karaloğlu, “Alparslan Türkeş Stadı`nın bakımının tamamlanmasının ardından maçlarımızı bu statta oynayacağız. Körfez Futbol Kulübü olarak Kocaeli ilini en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Güzel günlerin bizi beklediğini söyleyebilirim. İkinci yarıda çok farklı bir Körfezizlettireceğimize inanıyorum”dedi.


DAHA İYİ OLACAĞIZ
Körfez Futbol Kulübü Başkanı Cenk Karaloğlu da kongrede kısa bir konuşma yaptı. Kongreye ilgi gösteren üyelere teşekkür eden Karaloğlu, “Yeni bir sayfa açıyoruz. Amacımız takımımızı en iyi yerlere taşımak. İlk yarıda bekleneni sergileyemedik, ikinci yarıda durum tam tersi olacak. Ben Play-Off`u zorlayacak bir takım yarattığımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızı da takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817